26/07/2018 a les 20:30

Opera en tres actes / Three acts opera.

Turandot, l’òpera final Puccini, un dels més grans.

Handa Opera ens presenta una sorprenent producció a l’escenari obert de la badia Sydney, en la que el director Chen Shi-Zheng aporta una perspectiva única d’aquesta història clàssica.

Turandot de Puccini inclou melodies brillants per als amants de la música, una història apassionant amb acció y drama, un ambient exòtic i una espectacular producció per als amants de l’art escènic i de l’art visual que inclou un enorme drac de 60m que trau foc per la boca i amb una cua que es transforma en la gran muralla. Sense oblidar el Nessun Dorma cantat per Riccardo Massi.

Turandot, the Puccini’s final opera, one of the biggest creators.

Handa Opera presents a surprising production at the open scenario of the Sydney’s bay. A production directed by Chen Shi-Zheng who gives a new perspective of this classic story.

Puccini’s Turandot includes brilliant melodies for the music lovers, a passionate story with drama and action, an exotic environment and an astonishing production for the Scenic & Visual art lovers which includes a 60m dragon which spits fire with a tale that transforms in the Great Wall. And of course, you will enjoy of the Nessun Dorma sang by Riccardo Massi.

TRAILER