TOSCA


30/05/2019 a les 20:00

ÒPERA DES DE SALZBURG

EL PREU DEL TRIOMF ÉS LA TRAGÈDIA

TOSCA, una de les òperes més representatives de Puccini, arriba ara als cinemes des del Salzburg Easter Festival

La soprano alemanya Anja Harteros brilla en el paper de Tosca mentre Antonenko retrata a Cavaradossi de manera contundent i Tézier encarna al malvat Scarpia.

El melodrama és converteix en un thriller polític amb una apassionada història d’amor que inclou persecucions policials, tortures i execucions, foscos pàrquings i tirs que doten d’un estil cinematogràfic a aquesta Tosca ambientada en el món mafiós de la Roma actual.

THE PRICE OF THE VICTORY IS THE TRAGEDY

TOSCA is one of the most representative Puccini’s pieces, is versioned at the Salzburg Easter Festival.

The German soprano Anja Harteros shines in the role of Tosca, with Antonenko states a forceful Cavarodossi and Tézier plays the role of the wicked Scarpia.

The melodrama is transformed in a political thriller with a passionate love story which includes polices chases, tortures and executions, dark parkings and gunshots, doting the piece with a Hollywood style set in the nowadays Roma’s mafia.

TRAILER

TICKETS


ROMEO & JULIET


11/06/2019 a les 20:15

BALLET EN TRES ACTES EN DIRECTE DES DE ROYAL OPERA HOUSE DE LONDRES / THREE ACTS LIVE BALLET FROM ROYAL OPERA HOUSE

ELS MALAURATS AMANTS DE SHAKESPEARE S’ENFRONTEN A LA PASSIÓ I LA TRAGÈDIA EN EL BALLET DE KENNETH MACMILLAN, UNA OBRA MESTRA DEL S. XX

La història d’amor més famosa de Shakespeare és coneguda en tot el món. Des de la seua estrena al 1965 amb The Royal Ballet, Romeo i Julieta de Kenneth MacMillan s’ha convertit en un ballet clàssic modern. La coreografia captura les emocions de la jove parella quan s’enamoren, a pesar de les barreres que finalment desencadenen el tràgic final de la història.

Cada reposició proporciona oportunitats per a que els nous ballarins interpreten als malaurats amants. Tota la Companya aporta el colorit i l’acció de la Verona renaixentista, on un atabalat mercat desemboca amb massa rapidesa en una lluita amb espases i una disputa familiar dóna pas a una tragèdia tant per als Montescos com per als Capuletos.

THE HAPLESS SHAKESPEARE’S LOVERS FACE THE PASSION AND TRAGEDY IN THE KENNETH MACMILLAN’S MASTER PIECE.

Shakespeare's enduring love story is known the world over. Since its 1965 premiere with The Royal Ballet, Kenneth MacMillan's Romeo and Juliet has become a modern ballet classic. The choreography captures the emotions of the young couple as they fall in love, despite the barriers that finally bring about the story's tragic end. Each revival gives opportunities for new dancers to interpret the doomed lovers. The whole Company brings the colour and action of Renaissance Verona, where a busy market all too quickly bursts into sword fighting, and a family feud leads to tragedy for both the Montagues and Capulets.


TRAILER

TICKETS