OPERA LEGENDS - Luciano Pavarotti canta


22/11/2018 a les 20:00

OPERA DES DE EL TEATRO ALLA SCALLA DE MILÁN / OPERA FROM IL TEATRO ALLA SCALLA DE MILANO

OPERA LEGENDS > LUCIANO PAVAROTI CANTA “AIDA” AL TEATRE ALLA SCALA

Inaugurem el cicle de les llegendes de l’Òpera presentant aquesta magnífica producció de 1986 al Teatre Alla Scala de Milà, que encara que no fou enregistrada amb les tecnologies actuals, ens permet gaudir per primera vegada als cinemes de la gran actuació de Luciano Pavarotti al paper de Radanes de l’Òpera Aida de Verdi.

La Scala va preparar una impressionant posada en escena preparada per a ser enregistrada en directe i guardar per al record un espectacle èpic que ens transporta a una història humana de tragèdia, estima, cels i venjança.

OPERA LEGENTS > LUCIANO PAVAROTI SINGS “AIDA” AT TEATRO ALLA SCALA

A new cycle of Opera Legends presenting this great production of 1986 at Teatro allà Scala in Milano. Even though it wasn’t registered with the new technologies, this production gives us the chance to enjoy for the very first time at the cinemas of the Pavarotti’s great performance in the roll of Radanes.

La Scala prepared an impressive staging ready to be live registered and give the chance to enjoy an epic show which drives us to a human story of tragedy, love, jealousy and vengeance.

TRAILER

TICKETS

EL CASCANUECES en directe des de Royal Opera House / THE NUTCRACKER live from Royal Opera House


3/12/2018 a les 20:15

BALLET EN DOS ACTES / TWO ACTS BALLET

UN REGAL NADALENC PER A TOTA LA FAMÍLIA I UN CLÀSSIC AMB UN LLOC ESPECIAL AL COR DELS AMANTS DEL BALLET

“El Casanueces” ha estat una de les maneres més delicioses de descobrir l’encant del ballet i constitueix un meravellós regal per a tota la família.

La molt estimada música de Tchaikovski es correspon amb una aventura màgica viscuda la Nit de Nadal per Clara i el seu nino en forma de trencanous. El seu viatge al País dels Dolços conté alguns moments dels més coneguts de tota la història del ballet, com la Dança de la Fada Confitada i el Vals de les Flors.

La producció de peter Wright per a Royal Opera Ballet es manté fidel a l’esperit d’aquest clàssic del ballet rus, amb detalls d’època i flocs de neu que ballen. L’abundància de papers solistes i els números de conjunt posen en relleu la tècnica de primeríssim nivell de la companya en aquest clàssic nadalenc.

 A Christmas gift for the family and a classic with a special place at the heart of the ballet lovers.

A CHRISTMAS GIFT FOR THE FAMILY AND A CLASSIC WITH A SPECIAL PLACE AT THE HEART OF THE BALLET LOVERS

The Nutcracker has long been one of the most delightful ways to discover the enchantment of ballet – and makes for a delicious seasonal treat for all the family.

Tchaikovsky's much-loved music is matched to a magical adventure on Christmas Eve for Clara and her Nutcracker doll. Their journey to the Land of Sweets brings with it some of the most familiar of all ballet moments, such as the Dance of the Sugar Plum Fairy and the Waltz of the Flowers. Peter Wright's production for The Royal Ballet keeps true to the spirit of this Russian ballet classic, with period details and dancing snowflakes. The many solo roles and ensembles put the world-class skills of the Company to the fore in this Christmas classic.

TRAILER

TICKETS