ANDREA BOCELLI > INTIMISSIMI ON ICE des de l'Arena di Verona / from l'Arena di Verona


23/11/2017 a les 20:00

Concert de Andrea Bocelli a l'Arena di Verona

Intimissimi On Ice 2017, un espectacle únic sobre el gel al Cinema Olímpia!

Andrea Bocelli torna als cinemes per a aquest esdeveniment especial on l’òpera, la música pop, el patinatge sobre gel i la moda es combinen en un espectacle únic, produït i enregistrat a l’Arena Di Verona a Itàlia. Descrit per la revista Vanity Fair com “un espectacle excepcional que fa aflorar les emocions”.


El càsting
Els artistes són els grans campions del patinatge internacional: “El Zar” Evgeni Plushenko, Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, junt a un formidable grup de talents de tot el món. La música és la gran protagonista gràcies a la interpretació de Andrea Bocelli i l’estrela rusa Zara.

El concepte.
La mitologia clàssica cobra via amb un toc modern: de Venus a Helena de Troya, de Circe a Medusa, es representen les emocions i les passions de la dona contemporània.

Vestuari.

“Intimissi on ice – A Legend of Beauty” (Una llegenda de bellesa) conta amb la dissenyadora de vestuari Chiara Ferragni, influencer de moda y famosa empresària italiana de fama mundial. Els pentinats corren a càrrec de l’equip Cotril, dirigit per Giovanni Iovino, mentre que Kiko Milano, la major marca italiana de cosmètics el món, fa el maquillatge.

Moda i Glamour
El show va reunir a models, actrius i instragramers de tot el món. La modelo Irina Shayk, l’actriu Katie Holmes, Alice Campello, casada amb el futbolista Alvaro Morata. A més la bloguera Chiara Ferragni acompanyada de la seua germana, Valentina, convertida en na de les parelles de moda i més influencers del món, entre d’altres.

TRAILER

Intimissimi On Ice 2017, a unique show on the Ice!
Andrea Bocelli comes back to the cinemas in this special event where opera, pop music, ice-sky and fashion combine in a unique show, produced and recorded at l’Arena Di Verona in Italy, described by Vanity Fair like “an exceptional show which calls the emotions”.

Cast.
The artists are the great international skaters champions: “The Zar” Evgeni Plushenko, Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel with a great group of talents. The music is the great protagonist thanks to the participation of Andrea Bocelli and the russian star, Zara.

Concept
The classic mythology revive with a modern touch: from Venus to Helen of Troya, from Circe to Medusa, present the emotions and passions of the modern woman.

Dressing
“Intimissi on ice – A Legend of Beauty” counts by the designer Chiara Ferragni, the Italian influencer a famous entrepreneur world known. The hairdressing was charged to the team of Cotril and directed by Giovanni Iovino, and Kiko Milano, the famous Italian cosmetics brand, applies de make up.

Fashion and Glamour
The show joined models, actresses and instagramers from all over the world such as Irina Shayk, Katie Holmes and Alice Campello. The blogger Chiara Ferragni with her sister, Valentina, converted in one of the most influencer couples in the world.
TRAILER

EL CASCANUECES en directe des de Royal Opera House / THE NUTCRACKER life from Royal Opera House


5/12/2017 a les 20:15

Ballet en dos actos / Two acts Ballet

El regal encisat d’una noia la condueix a una meravellosa aventura nadalenca a aquest preciós ballet clàssic, ballat sobre l’extraordinària partitura de Chaikovski.

La jove Clara baixa silenciosament a la planta baixa en la Nit de Nadal per a jugar amb el seu regal preferit: un ninot en forma de trencanous. Però el misteriós mag Drosselmeyer està esperant per a endur-se-la a una aventura màgica.

La definitiva producció definitiva de Peter Wright per a Royal Ballet s’ha erigit com una de les que més han durat i de les més encisadores versions de “El Cascanueces”. Amb una escenografia d’època, els flocs de neu ballen i una seua encisadora màgia escènica, el ballet de Lev Ivanov de 1892 s’ha convertit en el perfecte entreteniment nadalenc i en la més recognoscible de totes les partitures de ballet gràcies a la sumptuosa i dolça música de Chaikovski.

Adaptació lliure del relat de E.T.A. Homann, el ballet comença amb una animada festa nadalenca i el seu ambient victorià queda reflectit amb detall en la escenografia de Julia Trevelyan Oman. La coreografia de Wright incorpora de forma inventiva fragments conservats del material original del ballet, inclòs el famós pas-de-deux per a la Fada Confitada i el seu príncep.

The charmed gift to a Young girl takes her to a wonderful Christmas adventure this beautiful classic ballet, danced with the extraordinary Tchaikovsky score.

The young Clara creeps downstairs on Christmas Eve to play with her favourite present – a Nutcracker doll. But the mysterious magician Drosselmeyer is waiting to sweep her off on a magical adventure.

Peter Wright’s nigh-on definitive production for The Royal Ballet ranks as one of the most enduring and enchanting versions of The Nutcracker. With its festive period setting, dancing snowflakes and enchanting stage magic, Lev Ivanov’s 1892 ballet has become the perfect Christmas entertainment, with Tchaikovsky’s sumptuous, sugar-spun music the most recognizable of all ballet scores.

Loosely based on the story by E.T.A. Hoffmann, the ballet opens with a lively Christmas party, its Victorian setting captured in opulent detail by Julia Trevelyan Oman’s designs. Wright’s choreography ingeniously incorporates surviving fragments of the ballet’s original material, including the sublime pas de deux for the Sugar Plum Fairy and her Prince.

EL SUEÑO DE UNA NOCHE DE VERANO - Teatre infantil des de el Teatre Real


28/12/2017 a les 18:00

Concert familiar amb música de Mendelssohn i text de Shakespeare

VERSIÓ DIGITAL junt amb el TEATRE REAL presenta EL REAL JUNIOR, un programa que apropa als joves i xiquets alguns dels títols que han marcat la història de l’Òpera amb produccions brillants i divertides per a que puguen descobrir la música i conrear l’amor per l’òpera i la cultura en general.

Amb un marcat tint educatiu, els continguts seran projectats a la gran pantalla acompanyats per guies didàctiques que aprofundeixen en temes d’interès curricular.

La músia d’aquest concert, que va composar Mendelssohn fa tres segles), ens transporta a la nit en la que les fades es reuneixen. Lloc i hora de la cita? El roure més antic del bosc, a mitja nit. Tot pot anar be si no apareix el follet que torne les coses del reves. Aquesta famosa obra de teatre va ser escrita per Shakespeare  i està repleta de fantasies que apareixen en somnis.

En aquest conte s’uneixen vàries arts, com els seus autors van voler, però en aquest cas serà el conte (narrat i breu), la música (la original, amb cors i solistes) i les il·lustracions (amb projeccions que es faran sobre els dibuixos de Mónica Carretero) els que ens faran aconseguir moments encisadors al teatre.

Mendelssohn va inventar una música original i impactant que va passar a interpretar-se en recitals de música.

TRAILER

RIGOLETTO en directe des de Royal Opera House / RIGOLETTO life from Royal Opera House


19/01/2018 a les 20:15

Òpera en tres actes / Three acts opera

L’ACLAMADA PRODUCCIÓ DE DAVID MCVICAR DE LA POTENT I TRÀGICA ÒPERA DE VERDI.

La corrupció de la innocència es situa al centre de la potent tragèdia de Verdi en aquesta producció de David McVicar per a Royal Opera House.

La producció remarca la crueltat al cor d’una família de la cort de Mantua. Cortesans ricament vestits participen en orgies i festivitats al son de les dances de Verdi. Entre els molts números musicals de l’òpera es troben la conegudíssima “La donna è Mobile”, en la que fa gala del seu despreci per les dones; els exquisits duets amb Rigoletto i el duc, i l’extraordinari quartet de l’acte III.

Giuseppe Verdi va escriure en 1855 que Rigoletto era la seua “millor òpera”. Va haver de fer front a la censura oficial per a poder presentar-la, però el seu enorme èxit va reafirmar la figura de Verdi.

The acclaimed production of DAVID MCVICAR of the powerful and tragic Verdi’s opera.

THE ACCLAIMED PRODUCTION OF DAVID MCVICAR OF THE POWERFUL AND TRAGIC VERDI’S OPERA.

The corruption of innocence is at the heart of Verdi’s potent tragedy in David McVicar’s production for The Royal Opera.

David McVicar’s production highlights the cruelty at the heart of the court of Mantua. Richly dressed courtiers engage in orgies and revelries to Verdi’s heady, spirited dances. The opera’s many musical highlights include the ebullient ‘La donna č mobile’, in which the Duke boasts of his disregard for women; Gilda’s exquisite, plangent duets with Rigoletto and the Duke; and the gorgeous Act III quartet

Giuseppe Verdi wrote in 1855 that Rigoletto was his ‘best opera’. He had had to overcome state censorship to stage it but he was vindicated by the premiere’s huge success in 1851.